Vrouw zijn betekent voor mij gelijk zijn aan mannen

makeup

Vrouw zijn betekent voor mij gelijk zijn aan mannen

Vrouw zijn betekent voor mij gelijk zijn aan mannen

Een vrouw is in wezen een volwassen mens met het vermogen om een kind te verwekken en in haar lichaam te dragen. Voor haar volwassenheid wordt een vrouw een vrouw genoemd. In sommige uitdrukkingen zoals "alle vrouwen zijn gelijk geschapen", "de man van een vrouw is haar koning", "mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus". In het algemeen wordt het meervoud vrouwen in sommige citaten gebruikt om alle mensen aan te duiden, ongeacht hun geslacht. Er bestaat geen twijfel over dat alle leden van een samenleving, of dat nu de Indiase samenleving is of een andere, in principe vrouwen zijn.

vrouwen

Alle mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus - Goed gezegd activiste, kritisch denker, vrijheidsstrijder en een icoon, Gloria Steinem. Evenzo zijn alle vrouwen gelijk en hebben zij dezelfde rechten om vrouw te zijn en kinderen te krijgen voor een goede geboorte. Evenzo komen alle leden van de menselijke samenleving van Mars en vrouwen van Venus. Daarom betekent vrouw zijn voor mij gelijkheid met andere vrouwen, maar dat is een betwistbaar punt, dat onderwerp is van debatten en discussies.

Het recht van vrouwen om zelf een partner te kiezen en hun leven te leiden zoals zij dat willen, is een fundamenteel recht. Voor mij betekent vrouw zijn dat ik het recht heb om mijn eigen partner te kiezen, mijn eigen kleding, mijn eigen levenspartner. Vrouwen zijn mondiger geworden door de revolutie van computers en internet. Met deze technologie├źn zijn vrouwen niet langer beperkt tot een leven in afzondering, zoals mannen dat doen. Zij kunnen nu in steden rondlopen, nieuwe mensen ontmoeten, met verschillende culturen in aanraking komen en van hun eigen vrije tijd genieten. Deze empowerment van vrouwen heeft hen assertiever en sterker gemaakt dan voorheen.

Tags
Populair
Trending